Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Tüm yangın kasası ve kanatları yüksek sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya sorunleri sebebiyle baplar mazarrat görmez.

Siz bile yangın bapsı fiyatları üzerine bilgelik koparmak yürekin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın bapsı, bir binada yangın simultane kullanılan bir güvenlik önlemidir. Ekseri yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Binanın yürekinden kötüya gerçek inen betonarme merdivenler dışında, çatı haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok sık katlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın yahut müstacel gidişat vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca tahliye edilmesi bağırsakin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli başlı bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında özen edilmesi gereken uzuv kapının kapalı tutulmasıdır. Hem hizmetlevinin yitirilmemesi karınin hem bile merdivenin yalnızca amacı sinein kullanılabilmesi için bu unsura dikkat edilmelidir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu hâl çalma vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Her devir erkin buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir pırtı, mobilya yahut diğer bir beis bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Adı yangın merdiveni olsa da su taşkını ve yer sarsıntısı afetlerinde de en yaklaşan merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın gönülını kurtardığında daha yeğin anlaşılacaktır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı yangın bapsı, uluslararası standartlara yönlü olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do hamiş opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de lokal yönetimlerin kuma noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Report this wiki page